Cloudback-up voor fysieke en virtuele workloads

Met Veeam houdt u controle over al uw data zowel lokaal als in elke cloud.

Voorspelbare kosten

Voorkom financiële verrassingen

Als het gaat om uw back-up van fysieke en virtuele workloads wilt u natuurlijk alleen het beste van het beste. Wij gebruiken de Always-On Enterprise™-software van Veeam voor onze back-upoplossingen. Veeam is niet voor niets voor het vijfde jaar op rij verkozen als beste back-up product wereldwijd.

Met Veeam maakt uw applicatie consistente, image- en file-level back-ups van fysieke en virtuele workloads. De duplicatie- en compressiefunctionaliteit zorgen voor efficiënt gebruik van beschikbare opslagcapaciteit en de geïntegreerde WAN-acceleratie zorgt voor optimale back-upprestaties bij beperkte bandbreedte.

Met Veeam Cloud Connect breidt u eenvoudig uw lokale Veeamback-up infrastructuur uit naar onze cloud. Veeam Cloud Connect draagt middels SSL-encryptie zorg voor een veilig transport van uw data. U houdt te allen tijde de controle over uw data en kunt op elk gewenst moment snel en ongelimiteerd data herstellen. Benieuwd met hoeveel storage u rekening moet houden? Bereken het met onze handige Storage Calculator.

Uw primaire back-up direct in de cloud

Indien u kiest voor een enkele back-up van de productiedata, is het verstandig deze off site (in de cloud) te plaatsen. U hoeft niet te investeren in hardware en met onze cloud back-up heeft u veel extra veiligheid. Zo bewaren wij uw back-up nog een aantal dagen (Insider Protection) bij het per ongeluk of opzettelijk wissen ervan, voldoen onze oplossingen aan de ISO 27001 normen en is de infrastructuur redundant uitgevoerd t.b.v. een hoge beschikbaarheid. Daarnaast verhoogt u de beschikbaarheid van uw data, omdat uw back-up nog steeds veilig in onze cloud is, ongeacht of er lokaal iets gebeurt met uw infrastructuur door bijv. brand of waterschade.

Uw secundaire back-up (copy) in de cloud

In lijn met de 3-2-1 back-up regel adviseren wij een tweede kopie van de data veilig op een off site (cloud) locatie op te slaan. Zo beschikt u over een lokale back-up voor snelle restore mogelijkheden en een tweede back-up in de cloud voor als het echt goed fout gaat. Denk hierbij aan virussen, malware, of hackers die back-ups hebben verwijderd. Voor deze laatste biedt Insider Protection extra veiligheid en continuïteit. Daarnaast vormen lokale incidenten als brand of waterschade geen bedreiging voor de off site back-up. Ook spaart u kosten uit ten behoeve van een secundaire storage oplossing, die ook nog eens voldoet aan ISO 27001 veiligheidseisen. De veiligheid die uw back-up verdient.

De S van Service opnieuw uitgevonden

Een ontspannen gevoel en ondersteuning wanneer het nodig is

Wij hebben de S van Service opnieuw uitgevonden. Dit is wat ons uniek maakt. Cloud Service Providers (CSP’s), leggen ‘Service’ uit alsof het alleen om diensten gaat. Maar wij gaan als CSP veel verder dan dat. Een goede service betekent voor ons: