Onbezorgd uw Office 365 back-up regelen en beheren

Niet langer afhankelijk van Microsoft!

Uw data is uw verantwoordelijkheid

Microsoft Office 365 data back-ups maken van uw klant

Microsoft Office 365 data back-ups maken van uw klant. Een taak die bij organisaties vaak een ondergeschoven kindje is vanwege  gebrekkige inzichten in de noodzaak, het ontbreken van gebruiksgemak of te hoge kosten.

De keuze voor de back-up software en Cloud Service Provider is niet eenvoudig. Er zijn er veel en allemaal onderscheiden ze zich op diverse vlakken. Veiligheid en security, multi-tenant portalen, lage kosten, gebruiksgemak, etc. Eigenlijk komt het er op neer dat u een partij zoekt die dit allemaal biedt. Alle voordelen onder één dak. De mooie marketing teksten maken het lastig te begrijpen welke waarde u daadwerkelijk krijgt voor uw geld.

Integra CS maakt dit helder en transparant omdat we begrijpen wat belangrijk is voor u als ondernemer. Wij dragen bij aan een betere nachtrust en zorgen dat u meer tijd heeft voor uw klanten. Dit kunnen wij u beloven omdat onze Office 365 back-up oplossing de volgende zaken garandeert:

Kwaliteit & betrouwbaarheid

Eenvoud & transparantie

Daarom een back-up van Office 365 data

Microsoft legt de verantwoording bij de gebruiker als het gaat om uw data en het maken van back-ups. Lees hier meer waarom een back-up van uw Office 365 data zo belangrijk is.

Lees meer

Gebruiksvriendelijk multi-tenant portaal

Om eenvoudig een back-up te maken van Office 365 data hebben wij een innovatief multi-tenant portaal. Lees hier meer over ons multi-tenant portaal en de functionaliteiten.

Lees meer

De innovatieve Veeam back-up

Meer weten over hoe de innovatieve oplossing van Integra CS technisch werkt en de veiligheid garandeert? Lees hier hoe de Veeam Office 365 back-up werkt in de praktijk.

Lees meer