Probeer nu 30 dagen kosteloos Veeam Cloud Connect

Veilig, betrouwbaar en betaalbaar uw data back-up in de cloud.

Veilig, betrouwbaar en betaalbaar

Voor organisaties die hun focus willen behouden

Een back-up maken van uw bedrijfsdata is een complexe, tijdrovende en vooral kostbare aangelegenheid. Er moet worden nagedacht over het ontwerpen, bouwen en onderhouden van een eigen (cloud) infrastructuur om dit allemaal veilig en betrouwbaar te regelen. Voor bedrijven die zich willen richten op hun kernactiviteiten biedt Integra CS de mogelijkheid om via Veeam Cloud Connect snel, gemakkelijk en kosten efficient back-ups in de cloud te maken. Via ons online multi-tenant portaal kunt u gemakkelijk alle back-ups van uw klanten configureren en beheren. 

De software van Veeam is 30 dagen kosteloos te testen in combinatie met de cloudback-up van Integra CS. Zowel ICT leveranciers als eindgebruikers kunnen gebruik maken van dit aanbod.

Direct, kosteloos en vrijblijvend 30 dagen uitproberen!

We zijn uw account op dit moment aan het aanmaken, een moment geduld alstublieft.

In enkele minuten geregeld

De voordelen van Veeam Cloud Connect

SSL

Veiligheid gegarandeerd

Via een veilige SSL-verbinding maakt u met Veeam Cloud Connect eenvoudig een back-up in de datacenters van Integra CS. Het is dus niet nodig om een VPN-verbinding op te zetten om veilig een uw bedrijfsdata offsite te brengen. 

Integra CS is een Nederlands bedrijf en maakt gebruik van tier 3 datacenters in Nederland. Dat betekent dat uw bedrijfsdata Nederland nooit verlaat. Zo voldoet u altijd aan de Nederlandse wetgeving voor privacy (AVG). Als extra veiligheid kunt u de data ook nog eens encrypted opslaan, waardoor het voor derden onmogelijk is om deze data in te zien.

Transparant-aanbod

Transparant aanbod

Wij werken met vaste prijzen inclusief verkeer, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan. En u kunt de eerste 30 dagen kosteloos uitproberen.

Eenvoudige-contracten

Eenvoudige contracten

Geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras, altijd de beste prijs en dat alles zonder langlopende contracten. Zo houden wij het eenvoudig.

NL-bedrijf

Nederlands bedrijf

We zijn een met 100% eigen geld gefinancierd Nederlands bedrijf waar we u in de Nederlandse taal volledig van dienst kunnen zijn.

S-van-Service

De S van Service

Onze techniek is niet uniek, onze service is dat zeker wél. Zo beantwoorden wij uw e-mail altijd binnen een uur en spreekt u altijd met vakkundigen.

Gebruiksgemak

Gebruiksgemak

Maximaal gebruiksgemak: zonder enige tussenkomst van ons kunt u eenvoudig een back-up naar de cloud maken met ons innovatieve portaal.

Betrouwbare-backup

Betrouwbare back-up

Veeam Cloud Connect is de beste software op de markt voor bedrijfsback-ups. Om meer te weten te komen vindt u hier meer informatie.