Uw partner voor een succesvolle vlucht naar de cloud

Teamwork makes the cloud work. Ontdek wat we als partner voor u kunnen betekenen.

Verder dan de cloud

Succes door samenwerken"Bij Integra CS werken we alleen met partners dus u hoeft zich geen zorgen te maken over concurrentie."

Wij begrijpen hoe we kunnen bijdragen aan het succes van onze partners. Zo kunt u in ons partnermodel, uw dienstenportfolio eenvoudig uitbreiden door onze clouddiensten als integraal onderdeel van uw oplossing aan te bieden. Als partner kunt u vertrouwen op ons state-of-the-art cloudplatform, 24/7 ondersteuning door onze specialisten, betere marges door het gunstige verdienmodel van onze clouddiensten en ondersteuning bij sales, marketing en leaddevelopment. Door de excellente service en het gebruik van hoogwaardige diensten zijn we opgenomen in het Veeam compentecy programma en hebben we de status Veeam Reseller Ready.

Bij Integra CS werken we alleen met partners dus u hoeft zich geen zorgen te maken over concurrentie. Eindklanten brengen we altijd onder bij een van onze partners wanneer ze direct bij ons aankloppen.

Voor de lange termijn

Duurzame IT-oplossingen

Kosten

Betere marges

Onze eerlijke prijzen resulteren in een goede marge voor onze partners. In een verzadigde markt helpen wij bij een gezond en concurrerend verdienmodel.

Eenvoudige-contracten

Eenvoudige contracten

Heldere en voorspelbare kosten voor resources en licenties. Dat alles zonder langlopende contracten en kosten voor verkeer.

Whitelabel

Whitelabel

100% vrijheid in beheer en inrichting. Het gevoel van uw eigen cloudoplossing, dat u aanbiedt onder eigen merknaam en beheer.

Onze belofte

Een ontspannen gevoel en ondersteuning wanneer het nodig is

Nieuwe technologieën volgen elkaar in rap tempo op. Het lijkt soms onmogelijk om competitief te blijven en een gezonde marge te maken. Wij helpen door standaardisatie en consolidatie in uw oplossingen door te voeren en relevant te blijven voor uw klanten.  U ontwikkelt en verkoopt uw eigen diensten, maar altijd met de ondersteuning van onze toegewijde cloud experts. Samen met ons blijft u de concurrentie een stap voor.

Integra maakt de continuïteit van IT betaalbaar. Dat doen we zonder besparing op kwaliteit. Uiteraard zijn wij ISO 27001 gecertificeerd, zijn onze cloud platformen gehuisvest in Tier 3 datacenters en werken we alleen met de beste merken. We begrijpen dat u als IT-specialist voortdurend op zoek bent naar betrouwbare IT voor uw klanten.

Betrouwbaar & beschikbaar

Verhoog de IT-continuïteit
van uw klanten

Moderne organisaties zijn voortdurend bezig om vernieuwende strategieën te ontwikkelen waarin trends als digitalisering en automatisering de hoofdrol spelen. Deze trends leiden tot een exponentiële groei van data en afhankelijkheid van IT-systemen waardoor de vraag naar oplossingen om de bedrijfscontinuïteit te borgen significant toeneemt. Met de betrouwbare en betaalbare Back-up-, Disaster Recovery- en Infrastructuuroplossingen van Integra kunt u hier eenvoudig invulling aan geven.

Solution & Technology Partner

Onze partnerprogramma’s

U krijgt exclusieve toegang tot onze expertise op gebied van Back-up, Disaster Recovery en Infrastructure as a Service. Ook bieden wij ondersteuning bij verkoop- en marketingactiviteiten. Zo onderscheidt u zich van uw concurrenten, sluit u sneller deals en realiseert u omzetgroei.

Onze specialisten denken met u mee tijdens het verkoopproces en ondersteunen bij de implementatie en het beheer van de oplossingen. Integra acteert hierbij als een verlengstuk van uw organisatie waarbij u het primaire aanspreekpunt blijft van uw klant. 

Door integratie met uw dienstenportfolio creëert u meer klantwaarde en verhoogt uw omzet eenvoudig. In het geval van een calamiteit heeft u 24/7 en direct toegang tot onze specialisten.

 

De tien voordelen van
ons partnerprogramma

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief!

Met het versturen van mijn e-mailadres ga ik ermee akkoord dat de bedrijven van de Integra groep contact met mij mogen opnemen.