Gebruiksvriendelijk multi-tenant portaal

Self service multi-tenant portaal

Het innovatieve back-up portaal van Integra CS

Via Integra CS maakt u gebruik van een state of the art self service multi-tenant portaal voor Office 365 back-up. Dit portaal is gebaseerd op de laatste versie van de Veeam Backup for Microsoft Office 365 software.

Met dit portaal beschikt uw organisatie over alle back-up en restore mogelijkheden via één overzichtelijke omgeving. Inloggen bij diverse portalen, onoverzichtelijke situaties en slecht inzicht in uw verbruik zijn verleden tijd. Het toegankelijk maken van alle gegevens via één portaal maakt het verbruik van storage en de aantallen licenties inzichtelijk.  

Ook de status van uw back-up jobs zijn makkelijk in te zien op dit portaal. Dit biedt uw organisatie een duidelijke meerwaarde. Uw medewerkers houden meer tijd over voor uw klanten. Het self service multi-tenant portaal van Integra CS biedt ook ruimte uw eindgebruikers om in te loggen, verbruik in te zien en data te restoren.

Met het self service multi-tenant portaal voor Office 365 back-up and restore neemt u voor uw klanten een hoop zorgen weg en is het beheren van back-up and restoring een stuk eenvoudiger.

De voordelen van het multi-tenant portaal voor Office 365