Een stabiele basis voor zorgeloos ondernemen

Wel de lusten maar niet de lasten van een eigen cloud met uw eigen virtuele datacenter.

Contact

Geen investering vooraf

De concurrentie voorbij met Infrastructure as a Service (IaaS)

Elk bedrijf moet kunnen vertrouwen op een solide IT-infrastructuur. Een infrastructuur die meebeweegt met uw organisatie, voor hoge mate van veiligheid zorgt en bovenal betrouwbaar is waarbij u zelf aan de knoppen kunt zitten.

Maar een eigen IT-infrastructuur is kostbaar en complex in het beheer. Dat leidt uw organisatie af van de activiteiten die daadwerkelijk waarde toevoegen.

IaaS is voor organisaties die het zat zijn om hoge kosten te maken met hun eigen IT-infrastructuur. Uw mensen moeten hun tijd besteden aan de zaken waarmee u het verschil maakt bij u klant. Zonder investeringen vooraf maar wél met de vereiste flexibiliteit, betrouwbaarheid en voorspelbare kosten.

Onze specialisten zijn verantwoordelijk voor het onderhoud, de monitoring en het beheer zodat uw IT workloads goed en veilig presteren. 

Als aanvulling op IaaS voorzien wij in extra diensten zoals back-ups, Disaster Recovery en beveiliging om de oplossing volledig op maat te kunnen leveren. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende smaken. Zo leveren wij ook een High Availability oplossing welke draait op twee geografisch van elkaar gescheiden datacenters.

Wel de lusten, niet de lasten

Uw eigen cloud op onze infrastructuur

Uiteraard maken wij ook voor ons IaaS platform alleen gebruik van de beste partners. Ons platform is gevirtualiseerd met VMware.

VMware is dé toonaangevende partij in de markt als het gaat om virtualisatie en cloudplatformen. Door gebruik te maken van vCloud Director hebben onze partners per klant een eigen Virtueel Datacenter. U heeft de vrijheid van een eigen platform zonder de zorgen voor onderhoud en beheer. Wij noemen dat: Wél de lusten maar niet de lasten. Voor meer informatie over de mogelijkheden van vCloud Director en details over ons platform neemt u contact met ons op.

Onze missie: het voorzien in hoogwaardige oplossingen die het verschil maken. Daarom bestaat onze cloud alleen uit componenten van de beste technologieleveranciers, maken we gebruik van Nederlandse Tier 3-datacenters en zijn onze platformen ISO 27001 gecertificeerd. Om uw platform zo efficiënt mogelijk in te richten kunt u per VM kiezen uit verschillende soorten storage. En dat alles voor een eerlijke prijs. Wat ons betreft de normaalste zaak van de wereld.

Gemakkelijk combineren

Optimale bedrijfscontinuïteit

Onze Back-up- en Disaster Recovery-oplossingen sluiten naadloos aan op het Integra CS IaaS-platform zodat optimale bedrijfscontinuïteit niet langer een complexe of kostbare aangelegenheid is. Hiermee faciliteren we u ook met een migratie zonder zorgen en met minimale down time. 

Altijd een passende oplossing

Shared, private, multi of hybrid

U heeft de keuze uit een shared, private of hybrid cloud. Daarnaast kunt u via ons ook uw public cloud oplossingen afnemen. De beveiliging van uw data kan middels uw eigen virtuele Sophos XG Firewall of een virtuele FireWall naar keuze. Indien gewenst landt uw workload op het High Availability cluster. Ook kunt u kiezen voor replicatie van de IT workloads naar een andere cloud of datacenter. Zo heeft u altijd een passende oplossing om invulling te geven aan de cloudbehoefte van uw klant en kunt u zonder zorgen ondernemen.

Veilig

Veilig

Alle data veilig en versleuteld opgeslagen in onze Nederlandse cloud en ISO 27001 gecertificeerd.

Beschikbaarheid

Hoge beschikbaarheid

Redundante hardware en connectiviteit, toegang tot HA clusters en replicatie opties naar andere datacenters.

Makkelijk

Eenvoudig

Naadloze aansluiting op elke infrastructuur en beheer van alle klanten via ons multi-tenant portaal

Kosten

Kostenefficiënt

Transparant pay-per-use-model verzekert u van voorspelbare maandlasten zonder egress fees.

Schaalbaarheid

Schaalbaar

Moeiteloos op- en afschalen dankzij de flexibiliteit van gevirtualiseerde platformen.

24-7-ondersteuning

24/7 ondersteuning

Wij zijn dag en nacht bereikbaar om u te ondersteunen in geval van calamiteiten of voor advies en informatie.

Uw IT-infrastructuur
in de cloud

Moderne organisaties vertrouwen op een IT-infrastructuur die altijd werkt. Wilt u gebruik maken van onze IaaS-diensten binnen uw organisatie? Vraag een kosteloze demo aan. Wij overtuigen u graag van het gemak.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief!

Met het versturen van mijn e-mailadres ga ik ermee akkoord dat de bedrijven van de Integra groep contact met mij mogen opnemen.