Veeam Reseller Ready services

Ervaar het beste van twee werelden. Powered by Veeam, gemanaged door Integra CS!

Reseller Ready

Dé IT partner voor Veeam

Alleen het beste van het beste
"Uit ruim 800 Veeam Cloud Service Providers (VCSP’s) in de Nederland, is Integra CS een van ‘the-best-in-class’ en verkozen tot dé partner voor BaaS en BaaS voor Microsoft 365. “

We zijn trots om te vermelden dat we door Veeam toegevoegd zijn aan het Veeam competency programma als Veeam Reseller Ready-partner. Dat houdt in dat Integra CS vanaf nu dé Cloud Service Provider in Nederland is, die als “best-in-class”  door Veeam is erkend, voor onze Veeam-oplossing voor off site back-up (BaaS) en BaaS voor Microsoft 365.

Door de wildgroei aan Veeam Cloud Service Providers (VCSP’s) is het lastig om te bepalen welke partner voor uw organisatie de beste is. Daarom is Veeam het Compentency-programma gestart. Alleen de allerbeste CSP’s worden aan dit programma toegevoegd om daarmee de keuze voor een goede IT-partner simpel te maken. Veeam garandeert hiermee een directe positieve start met op Veeam gebaseerde BaaS, DRaaS en M365 BaaS oplossingen met een tevreden eindklant tot gevolg.

Excellente pluspunten

De voordelen

Multi-tenant-portal

Een eigen portaal

U kunt gebruik maken van uw eigen selfservice multi-tenant portaal. Met dit portaal beheert u elke stap, houdt u inzicht in het verbruik, de back-upstatus en meer.

Kosten

Groeiende omzet

Eerlijke prijzen, schaalbare oplossingen en ondersteuning bij marketing activiteiten helpen onze partners om de omzet significant te laten groeien zonder te hoeven investeren.

Gebruiksgemak

Eenvoudig starten

Wij zorgen voor de infrastructuur, de monitoring, het beheer en nog veel meer, zodat u super eenvoudig aan de slag kunt. En daarmee uw eindklanten het beste van het beste biedt.

Onze belofte

Een ontspannen gevoel en ondersteuning wanneer het nodig is

Nieuwe technologieën volgen elkaar in rap tempo op. Het lijkt soms onmogelijk om competitief te blijven en een gezonde marge te maken. Wij helpen door standaardisatie en consolidatie in uw oplossingen door te voeren en relevant te blijven voor uw klanten.  U ontwikkelt en verkoopt uw eigen diensten, maar altijd met de ondersteuning van onze toegewijde cloud experts. Samen met ons blijft u de concurrentie een stap voor.

Integra maakt de continuïteit van IT betaalbaar. Dat doen we zonder besparing op kwaliteit. Uiteraard zijn wij ISO 27001 gecertificeerd, zijn onze cloud platformen gehuisvest in Tier 3 datacenters en werken we alleen met de beste merken. We begrijpen dat u als IT-specialist voortdurend op zoek bent naar betrouwbare IT voor uw klanten.

Aan de slag met Veeam

Veeam Reseller Ready!

Ga de samenwerking met ons aan en ervaar hoe al het zware werk dat bij back-ups komt kijken, uit handen wordt genomen. Wij zorgen voor het werk achter de schermen, hierdoor kunt u al uw kostbare tijd direct inzetten voor blije en tevreden klanten. In twee simpele stappen voorziet u al uw klanten van een off-site back-up of een back-up van hun M365 data. 

Monitoring doet u vervolgens handig en eenvoudig via ons portaal met een compleet overzicht van al uw klanten en back-up jobs. Uiteraard is deze informatie ook extern uit te lezen en te koppelen aan bestaande monitoringssystemen.

Off-site back-up met Cloud Connect

Dé Veeam oplossing voor fysieke en virtuele workloads die de opslag van back-up data in de cloud mogelijk maakt. Deze all-in-one oplossing faciliteert niet alleen de back-up naar onze cloud maar ook naar objectstorage, lokale (immutable) back-up storage en naar tape. Dit alles is te beheren en monitoren vanuit ons online multi-tenant portaal.

Verbeter de bedrijfscontinuïteit voor uw klanten door ervoor te zorgen dat hun gegevens altijd beschermd en beschikbaar zijn. Gegevens van verschillende bronnen en locaties kunnen worden overgebracht naar één centrale cloud locatie of verschillende cloud locaties, waardoor de bedrijfscontinuïteit van uw klanten wordt gemaximaliseerd.  Meer informatie over de off-site back-up leest u op Veeam Cloud Connect pagina.

Veeam Reseller Ready Off-site backup
BaaS voor Microsoft 365

Microsoft biedt slechts zeer beperkte retentie- en herstelmogelijkheden voor het geval gegevens verloren gaan, beschadigd raken of verwijderd worden. Ook is er nauwelijks bescherming wanneer bijvoorbeeld Sharepoint/OneDrive data encrypted wordt tijdens een ransomware aanval. Microsoft is ook heel duidelijk over waar de verantwoordelijkheid ligt voor de beschikbaarheid van uw data. Inderdaad, bij u!

Met BaaS voor Microsoft 365 is uw organisatie bestand tegen het per ongeluk of opzettelijk verwijderen van bestanden of accounts en tegen externe bedreigingen. Ook om juridische redenen en om invulling te geven aan normen van ISO certificeringen, zoals ISO 27001, is het eerder een noodzaak dan luxe om een back-up and restore oplossing te hebben.