Veeam Service Provider Console

De nieuwe standaard voor back-ups

Back-up jobs makkelijk gemaakt

Op zoek naar een efficiencyslag voor de back-up jobs van al uw klanten? Met onze Veeam Service Provider Console maakt u de volgende stap in het managen van back-up oplossingen. Het controleren en beheren van de back-up jobs was nog nooit zo eenvoudig! 

Onze Veeam Service Provider Console bevat alles wat u nodig heeft om remote managed services voor back-up en disaster recovery aan te bieden. Voor zowel de on-premises omgevingen van uw klanten als voor het beheer van uw multi-tenant infrastructuur, zoals een BaaS- (Backup-as-a-Service) of DraaS-oplossing (Disaster Recovery-as-a-Service). Alles via een intuïtieve web-based gebruikersinterface.
Het maakt niet uit waar de back-up naar toe gaat. Alle jobs monitort en beheert u vanaf één omgeving. 

 Door gebruik te maken van het Veeam Service Provider Console bespaart u niet alleen kostbare tijd van uw medewerkers maar brengt u tegelijkertijd de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw back-ups naar een hoger niveau

Nooit meer lokaal inloggen om de status van een back-up job te controleren en ook het analyseren logs bij mislukte back-ups organiseert u allemaal via ons portaal.

 

Verder biedt dit portaal nog vele andere mogelijkheden t.b.v. remote monitoring en beheer, multi-tenant services, automatisering en uitlezen via API’s, onboarding van nieuwe klanten en licentie- en gebruiksrapportages. Hier vertellen graag in een persoonlijk gesprek meer over.  

De voordelen van de Veeam Service Provider Console door Integra CS