Disaster Recovery powered by Veeam

Een betrouwbare en betaalbare oplossing voor snel herstel van IT workloads

Veeam Backup & Replication

Waarom Disaster Recovery
van Veeam?

Bij Integra CS maakt een DRaaS oplossing altijd onderdeel uit van een uitgebreide beschikbaarheidsstrategie. We starten door een inventarisatie van de totale behoefte te maken. Dat doen we samen met onze partners. Daarmee brengen we de volledige IT scope in beeld, waarin de meest kritische componenten worden uitgelicht.

Ons eigen Disaster Recovery platform, gecombineerd met de Veeam rental licenties zorgt, voor een betaalbare en efficiënte, image-based replicatie van uw bedrijfsdata. 

Licenties en cloudopslag zijn transparant en overzichtelijk in een maandelijks model per VM en per terabyte af te nemen. U weet op voorhand exact de te verwachten kosten en betaalt niet voor verkeer van en naar de cloud.

Zet Disaster Recovery voor elke kritische workload in: het is efficiënt, voordelig en onafhankelijk van opslag, applicaties en besturingssystemen.

Met Veeam Cloud Connect Replication is het voor onze klanten eenvoudig om van onze Disaster Recovery as a Service te profiteren in de breedste zin van het woord. 

Op deze manier kunnen IT-afdelingen de voordelen van een hybrid-cloud echt benutten zonder grote investeringen in kennis en hardware. IT-afdelingen kunnen deze verantwoordelijkheid overdragen aan een serviceprovider die ze kennen en vertrouwen. Dit terwijl het mogelijk blijft om de IT infrastructuur en workloads lokaal op eigen manier te configureren en beheren.

Betrouwbare cloudoplossingen voor optimale continuïteit

Data en infrastructuur veilig en continu beschikbaar voor elke organisatie

Downloaden gratis e-book DRaaS
Lees meer over DRaaS van Veeam

Replica's van virtuele machines

Disaster Recovery op basis
van image-based replicatie

Veeam stelt u in staat om replica’s van virtuele machines te maken door middel van image-based replicatie (snapshots) en deze met Veeam Cloud Connect Replication in onze cloud op te slaan. De replica wordt opgestart in geval van een failover. De replicatie gaat via één TCP-poort en is beschermd middels SSL-encryptie.

Onze specialisten garanderen de beschikbaarheid van onze Disaster Recovery-cloud tijdens een calamiteit, zodat er altijd een replica opgestart kan worden.

Het repliceren op basis van snapshots is echter I/O-intensief en kan hierdoor impact hebben op de prestaties van de productieomgeving. Organisatie specifiek wordt de RPO per virtuele machine bepaald en leggen we in het DRP vast welke replicatiefrequentie moet worden toegepast. 

Voor meer technisch inhoudelijke informatie over Veeam Back-up & Replication kunt u contact met ons opnemen of verwijzen wij u naar Veeam.

Uw bedrijfscontinuïteit gegarandeerd met
Veeam

Wilt u gebruik maken van de betrouwbare Veeam technologie?
Integra heeft jarenlange ervaring met deze back-up en replicatie oplossingen. We geven u graag advies en zorgen dat u Veeam kunt testen.