IT-experts die altijd klaar staan om u te helpen

Als ondernemers begrijpen wij wat voor u belangrijk is. En doen wat nodig is om de klus te klaren.

De perfecte balans

Expert in beschikbaarheid

Relax! Wij zijn dé expert in Veeam en VMware en zorgen er voor dat uw data en workloads altijd goed beschermd zijn. Kunnen uw mensen focussen op de dingen die er echt toe doen!

Wij hebben de perfecte balans tussen kosten, innovatie en gebruiksvriendelijkheid gevonden. Cloud oplossingen hoeven niet duur of ingewikkeld te zijn. Wij bewijzen dat mede dankzij een nauwe samenwerking met de beste partijen in de markt, zoals Veeam en VMware.

Passende en betrouwbare cloud oplossingen

Onbezorgd ondernemen

Wij ondersteunen u om passende en betrouwbare cloud oplossingen aan uw klanten te leveren.

Daarmee behoudt u de focus op eigen de organisatie en die van uw klanten. Wij beheren en onderhouden ondertussen het BaaS-, DRaaS- en IaaS-cloudplatform.

Deze is gehuisvest in Nederlandse datacenters. Zo bent u niet alleen beschermd tegen calamiteiten, u handelt ook volgens nationale en Europese wet- en regelgeving.

Wij garanderen meer gemoedsrust / peace of mind voor onze partners en hun eindgebruikers met behulp van betrouwbare en betaalbare cloudoplossingen.

Zusterbedrijf Integra Multi Vendor Services

Integra Cloud Solutions B.V. is een zusterbedrijf van Integra Multi Vendor Services B.V. Een bedrijf dat al jaren een vertrouwde naam is in de IT-branche. Integra Multi Vendor Services levert wereldwijd oplossingen voor het bouwen en onderhouden van missiekritische IT-infrastructuren.

De S van Service opnieuw uitgevonden

Een nieuwe generatie
Cloud Service Provider!

Wij zijn de nieuwe generatie Cloud Service Provider. De generatie met een nieuwe denkwijze; Toekomstbestendig en klantgericht. Wij maken cloud oplossingen begrijpelijk, onze werkwijze is transparant en onze platformen betrouwbaar. Met dit alles geeft Integra CS een nieuwe invulling aan de S van Service. 

De perfecte balans

Wij houden het graag eerlijk en eenvoudig

Integer. Onze bedrijfsnaam zegt het al. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Geen verborgen agenda en korte lijnen maken ons tot een ideale partner. Zo maken wij IT beschikbaarheid voor alle organisaties toegankelijk.

De waarde en omvang van data neemt toe, de afhankelijkheid van IT groeit en het risico op een calamiteit (door menselijk falen, cybercriminaliteit of

bijvoorbeeld weersinvloeden) wordt steeds groter. Dan is het logisch om een partner te hebben die het snapt. Wij zijn deze partner en beloven dat de kosten wél in verhouding staan tot de baten.

Wij bieden de beste BaaS-, DRaaS-, en IaaS-oplossingen voor een eerlijke prijs op basis van betrouwbare en bewezen technologieën.

Samenwerken met één van onze partners

Voor de strategische invulling, advies, ondersteuning en de verkoop van innovatieve cloudback-up en Disaster Recovery-oplossingen vertrouwen wij op ons partnernetwerk. Bent u een eindgebruiker en heeft u interesse in één van onze oplossingen? Wij brengen u graag in contact met één van onze partners. Wilt u gebruik maken van onze diensten via uw eigen partners? We bespreken graag met u de mogelijkheden tot samenwerking.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief!

Met het versturen van mijn e-mailadres ga ik ermee akkoord dat de bedrijven van de Integra groep contact met mij mogen opnemen.