Daarom is Integra BCS uw ideale Veeam Cloud Connect partner

Om het voortbestaan van een bedrijf na storingen of uitval van hardware veilig te stellen, zijn back-ups van zakelijke data noodzakelijk. De meeste bedrijven doen dat gelukkig al, maar vaak ontbreekt het aan een goed onderbouwde strategie en beperken bedrijven zich tot één back-up op locatie. ICT-dienstverleners die hun klanten ook een back-up mogelijkheid in de cloud willen aanbieden, kunnen dat gemakkelijk faciliteren via Veeam Cloud Connect in combinatie met de cloud repository van Integra BCS.

Veel bedrijven gebruiken de software van Veeam voor het maken van lokale back-ups van hun bedrijfskritische data. De data staat opgeslagen binnen de muren van het eigen bedrijf en dat brengt wel de nodige risico’s met zich mee. Door brand, waterschade of diefstal kan deze deze data verloren gaan. Ondanks het veilige gevoel van een back-up zijn er dus nog steeds grote risico’s voor deze ondernemers en de continuïteit van hun bedrijf.

Voordelen Veeam Cloud Connect

Veeam Cloud Connect biedt een volledige geïntegreerde manier om via de 3-2-1 regel snel en veilig back-ups te maken op de cloud repository van een serviceprovider, zoals Integra BCS. Bij de toepassing van de 3-2-1- regel bewaren bedrijven drie kopieën van bedrijfsdata op twee typen opslag, waarbij ze ook een kopie bewaren op een andere locatie, in dit geval in een beveiligd datacenter door middel van  Veeam Cloud Connect.

Met Veeam Cloud Connect is het mogelijk om werkstations, fysieke servers, virtuele machines (VM’s op basis van VMWare ESX (i) of Hyper-V), databases of een NAS te back-uppen.

Veeam Cloud Connect Replication

Met Veeam Backup & Replication kunnen ICT-dienstverleners Disaster Recovery as a Service (DRaaS) als een dienst aan hun klanten aanbieden. Veeam Backup & Replication biedt disaster recovery met behulp van image-based VM-replicatie. Uw klanten kunnen de cloudopslag gebruiken om offsite replica’s van hun VM’s te maken. In het geval van uitval van de bedrijfsomgeving kunnen ze gemakkelijk schakelen naar de VM replica’s in de cloud en de infrastructuur van Integra BCS gebruiken als een remote disaster recovery site. Wij bieden Veeam Cloud Connect Replication aan voor VMware vSphere en Microsoft Hyper-V.

Daarom kiezen ICT-dienstverleners voor Integra BCS

Als u kiest voor Integra BCS als partner voor Veeam Cloud Connect geniet u een aantal duidelijke voordelen. Als nieuwe generatie Cloud Service Provider maken wij het verschil door flexibeler, eerlijker, eenvoudiger en transparanter te werken.

  • Door het hanteren van vaste prijzen (inclusief dataverkeer van en naar de cloud) krijgt u niet te maken met onaangename financiële verrassingen achteraf.
  • U bent vrij om het contract op elk moment op te zeggen wanneer u niet tevreden bent over onze dienstverlening.
  • Zonder onze tussenkomst configureert u in enkele minuten een nieuwe eindgebruiker in de cloud en kunt u resources op dagelijkse basis op- en afschalen.
  • Integra BCS is een Nederlands bedrijf en maakt gebruik van tier 3 datacenters: alle data blijft in Nederland en zo voldoen bedrijven aan de in ons land geldende wet- en regelgeving voor privacy.
  • Gemakkelijk back-uppen volgens de 3-2-1 regel: drie kopieën van alle bedrijfsdata op twee verschillende media en een kopie op een andere plek, in dit geval de cloud van Integra BCS.

Veeam Cloud Connect uitproberen?

Bij Integra BCS kunt u als ICT-dienstverlener Veeam Cloud Connect gedurende 30 dagen uitproberen. Geheel zonder beperkingen en voor het activeren van een testaccount heeft u ook geen creditcard nodig. Integra BCS activeert uw account onmiddellijk en u krijgt maar liefst 500 GB opslagruimte tot u+w beschikking.

Bel ons op 088 900 6000 of laat uw gegevens achter. Wij nemen dezelfde werkdag nog contact met u op.

Met het versturen van dit formulier ga ik ermee akkoord dat de bedrijven van de Integra Groep telefonisch of via e-mail contact met mij mogen opnemen.