De tien voordelen van een Integra-partnerschap

Bij Integra geloven we in samenwerking waar iedereen profijt van heeft. We luisteren naar onze partners en stemmen onze diensten op hen af. We denken mee over hun cloudstrategie en staan ze bij in een eventuele cloudmigratie. Geheel volgens hun eigen tempo. Vanzelfsprekend hanteren we eerlijke prijzen voor onze diensten. Maar we willen een stap verder zetten. Daarom geven we ook advies en trainingen. Door samen te werken zorgen we gezamenlijk voor de best mogelijke dienstverlening.


1. Modern cloudplatform voor ontwikkeling eigen diensten

Integra onderhoudt een state-of-the-art cloudplatform. We verzorgen onder andere back-ups, continue datareplicatie-oplossingen ten behoeve van Disaster Recovery en schaalbare Infrastructure as a Service. Onze oplossingen zijn gebaseerd op betrouwbare en bewezen technologieën zoals Veeam en VMware. Maar even zo belangrijk: we bieden ons platform whitelabel aan. 

2. Direct toegang tot onze cloudspecialisten

We houden van korte lijntjes. Bij Integra geen verschillende loketten, trage technische hulp of helpdesk in het buitenland. In plaats daarvan bieden wij onmiddelijke hulp bij problemen of storingen en krijgen partners direct een Nederlandstalige expert aan de telefoon. Ze kunnen altijd rekenen op hoogstaande technische expertise, ongeacht hun vraag.

3. Hulp bij het opstellen van een cloudstrategie

Onze specialisten denken mee over de optimale cloudstrategie en ondersteunen partners in de migratie naar de cloud. Public, hybrid, private en alles wat er tussen zit: onze partners kunnen op ons rekenen. Wij bieden passende oplossingen en helpen geforceerde beslissingen te voorkomen. Bijvoorbeeld naar aanleiding van het end-of-life-beleid van een fabrikant, hoge onderhoudskosten of verplichte hardware refreshes. Onze partners bepalen zelf het tempo en met wie ze binnen het Integra-netwerk willen samenwerken.

4. Beste prijsgarantie voor een betere conversieratio

Wij zien datamanagement als een noodzaak voor ieder IT-bedrijf. Toch blijkt het in de praktijk nog al te vaak een luxeproduct. Dat kan anders. BaaS, DRaaS en IaaS hoeven niet prijzig te zijn. Wij hanteren scherpe maar eerlijke prijzen richting onze partners. Zo zijn onze partners verzekerd van een goede deal.

5. Terugkerende omzet zonder investeringen

Het uitbreiden van een dienstenportfolio vergt normaliter tijd, kennis en financiële middelen. Organisaties moeten marktonderzoek doen, nieuwe apparatuur aanschaffen en personeel trainen. Bij Integra bieden we een alternatief. Dankzij onze whitelabel diensten kunnen onze partners hun portfolio snel en gemakkelijk uitbreiden. Dat betekent een betere waardepropositie zonder flinke investeringen vooraf. En mocht er onverhoopt een probleem ontstaan, dan kunnen ze vertrouwen op de kennis en ondersteuning van Integra. Daardoor kunnen onze partners zich richten op de zaken waarmee ze klantwaarde creëren. Zo maken we gezamenlijk het verschil tegenover de concurrentie.

 6. Aantrekkelijk verdienmodel met hoge staffelkortingen

Wij bieden onze partners een aantrekkelijk verdienmodel dat verder gaat dan alleen scherpe prijzen. Wij geloven dat vertrouwen beloont dient te worden. Daarom gunnen we staffelkortingen bij het afnemen van verschillende Integra-diensten en groeiende volumes.

 7. Funding voor gezamenlijke marketingacties

Samen staan we sterker. Daarom ondersteunen wij gezamenlijke marketingacties. Natuurlijk op een manier die past bij de inzet van onze diensten (al dan niet whitelabel) en de dienstenportfolio van onze partners. Zo halen we niet alleen beiden profijt uit dezelfde marketingcampagne, maar besparen onze partners ook nog eens op hun marketingkosten. 

 8. Trainingen voor uw medewerkers

Integra heeft veel kennis aan boord. Kennis die we graag delen. Daarom kunnen medewerkers van onze partners bij ons terecht voor trainingen op commercieel of technisch vlak. Uiteraard als standaard onderdeel van onze dienstverlening, zonder extra kosten. Wij helpen onze partners graag bij het positioneren van gezamenlijke oplossingen. Wanneer hun omzet stijgt door onze kennis of diensten, zijn wij tevreden.

9. Eén partner voor bedrijfscontinuïteit

Onze partners kunnen altijd bij ons terecht voor antwoorden. Bij Integra verzorgen we namelijk alle aspecten van onze bedrijfscontinuïteitdiensten zelf. Dat betekent dat de organisaties die met ons samenwerken zich slechts tot één partner hoeven te richten voor hun vragen over bedrijfscontinuïteit. Van advies over de cloud tot technische kwesties, onze partners kunnen op ons rekenen.

10. Genereus met leads

Integra ontvangt veel interessante leads van eindgebruikers maar werkt uitsluitend met partners. Daarom brengen we onze veelbelovende leads in contact met passende partners. Zo hebben partners profijt van onze marketingcampagne en kunnen wij, via onze partners, Integra-diensten aanbieden aan meer bedrijven en organisaties.

Overweegt u om Integra-partner te worden? Of heeft u vragen over het partnerprogramma? U kunt altijd contact met ons opnemen. We informeren u graag verder.

Bel ons op 088 900 6000 of laat uw gegevens achter. Wij nemen dezelfde werkdag nog contact met u op.

Met het versturen van dit formulier ga ik ermee akkoord dat de bedrijven van de Integra Groep telefonisch of via e-mail contact met mij mogen opnemen.