Onbezorgd uw Office 365 back-up regelen en beheren? Dit is waar u op kunt letten.

Back-ups maken van de Microsoft Office 365 data van uw klant. Zucht, daar gaan we weer horen we u denken. Een taak die bij organisaties die het zelf regelen vaak ondergeschoven wordt vanwege complexiteit en het ontbreken van gebruiksgemak. 

Op dit moment is het erg omslachtig om als IT leverancier uw Veeam backup voor Office 365 te outsourcen wanneer uw cloud partner geen eigen portaal heeft. Backup jobs moeten door uw CSP worden ingericht. En om restores te kunnen doen moet u per klant inloggen middels de verschillende Veeam explorers. Ook is het onmogelijk om de voortgang van de job te monitoren en het storage- en licentie verbruik te beheren. 

Dit moet slimmer kunnen, vonden we bij Integra BCS. Het is namelijk niet meer van deze tijd om op losse Veeam explorers in te loggen. Integra BCS levert vanaf nu een innovatieve cloudback-up oplossing voor Office 365. Het self service multi-tenant portaal voor de Office 365 back-up kunt u zien als uw online management omgeving voor back-ups. In dit blog leggen we uit welke waarde dit portaal vertegenwoordigd voor u en uw organisatie.

Eigen verantwoording 

Veel organisaties werken in de cloud via Microsoft applicaties zoals Exchange,  Sharepoint en Onedrive. Steeds vaker worden Sharepoint en Onedrive als alternatief gebruikt voor een lokale file server, waarbij de data die u aan Microsoft toevertrouwt nog veel belangrijker en waardevoller is dan alleen uw email in Exchange. Microsoft zorgt met continue innovatie voor een hoge beschikbaarheid van deze Office 365 omgeving. Als er een server uitvalt schakelt Microsoft, zonder dat u het merkt, over naar een andere server.
Maar uw data? Daar bent u zelf verantwoordelijk voor. Met een back-up en restore oplossing is uw organisatie bestand tegen per ongeluk verwijderde bestanden, een ontevreden werknemer die kwaad in de zin heeft en tegen externe bedreigingen. Ook om juridische redenen en om invulling te geven aan normen van ISO certificeringen, zoals ISO 27001, is het verstandig om een back-up and restore oplossing te hebben.

Elke organisatie moet er aan geloven: het maken van back-ups. Van oudsher was het zo dat de verantwoordelijke beheerder per eindklant moest inloggen en alle data beschikbaar was via de verschillende Veeam Explorers. Dit kost veel tijd, is omslachtig en vergroot de kans op veiligheidsincidenten. Wij vinden dat dit slimmer en makkelijker kan.

 

De innovatieve cloudback-up oplossing van Integra BCS

Integra BCS heeft de nieuwste versie van het self service multi-tenant portaal voor Office 365 back-up nu operationeel. Dit portaal is gebouwd op de laatste versie Veeam Backup for Microsoft Office 365 software. Met dit portaal beschikt uw organisatie over alle back-up en restore mogelijkheden via één overzichtelijke omgeving. Inloggen bij diverse portalen, onoverzichtelijke situaties en slecht inzicht in uw verbruik zijn verleden tijd. Het toegankelijk maken van alle data via één portaal maakt ook het verbruik van resources en de aantallen licenties inzichtelijk. Dit biedt uw organisatie een duidelijke meerwaarde. Uw medewerkers houden meer tijd over voor klanten. Daarnaast biedt het voor u mogelijkheden om proactief voorstellen aan uw klant te doen.

Omdat u vanuit dit portaal het verbruik per eindgebruiker in ziet voor uw tenants, kunt u tijdig reageren bij overmatige inzet van resources. Het self service multi-tenant portaal van Integra BCS biedt ook ruimte uw eindgebruikers om in te loggen en data te restoren.

Met het self service multi-tenant portaal voor Office 365 back-up and restore neemt u voor uw klanten een hoop zorgen weg en is het beheren van back-up and restoring een stuk eenvoudiger.

Kies voor een externe cloudback-up

Ons innovatieve portaal voor cloudback-up van Office 365, dat gebouwd is op de laatste versie van Veeam Backup for Microsoft Office 365 software, stelt u in staat om buiten de Azure cloud op een veilige manier back-ups te maken van gebruikersdata. Ook biedt deze oplossing bescherming tegen wissen van data binnen Exchange, SharePoint of OneDrive.

Beveiligingsrisico’s en hiaten in de retentietermijn van Microsoft maken een externe back-up een must om de continuïteit van uw organisatie te waarborgen. Wij garanderen een veilige back-up van gebruikersdata op een externe locatie buiten de cloud van Microsoft Azure.

Tijd om uw back-up van Office 365 goed te regelen?

Bel ons op 088 900 6000 of laat uw gegevens achter. Wij nemen dezelfde werkdag nog contact met u op.

Met het versturen van dit formulier ga ik ermee akkoord dat de bedrijven van de Integra Groep telefonisch of via e-mail contact met mij mogen opnemen.